Esiintymiskouluttajat K Vasell ja T-E Andersen | Maikki Media Oy

Maikki Median esiintymiskoulutuksia suosittelevat

Olemme juontaneet vuosien aikana tuhansia tapahtumia, kouluttaneet satoja juontajia ja esiintyjiä, ja pitäneet yli 750 koulutustuntia. Me tiedämme mistä me puhumme.

Kati ja Tuuli-Elina olivat kouluttamassa yrityksemme asiantuntijoille vakuuttavaa esiintymistä ja vaikuttavan puheen rakennetta.

Sisältö oli räätälöity yrityksemme tarpeisiin. Kävimme läpi niin live- kuin striimin kautta esiintymistä. Kolmeen tuntiin mahtui paljon teoriaa, mutta kouluttajien rento tyyli piti tunnelman kevyenä.

Käteen jäi paljon työkaluja, joita pystymme jatkossa hyödyntämään asiakastapaamisissa ja koulutuksissa.

Jani Ojala, Country Manager

EDR&Medeso

Esiinny eduksesi etänä! - webinaari oli loistava kokonaisuus, josta kuulijat saivat konkreettisia keinoja oman esiintymisen kehittämiseen. Tuuli-Elina ja Kati loivat energisen, napakan ja vinkkejä pursuavan koulutuksen.

Ville Viholainen

Linnan Kehitys Oy

Vaikuta varmalta – esiinny eduksesi koulutus Suomen Yrittäjänaisten hallitukselle:

Tärkeää asiaa, hyvät kalvot, konkreettisia ohjeita, hyvä opettajapari ja hyväksyvä, kannustava tunnelma.

Hyvä ja toimiva kokonaisuus. Kaikki oli minulle uutta ja hyödyllistä.

Pidin siitä, miten ehdotettiin, että aloittaa esiintymisen. Vankka asento ja antaa katseen vähän kiertää. Se on ikään kuin ”kikka” miten vapautua jännityksestä juuri ennen aloitusta.

Carita Orlando, toimitusjohtaja

Suomen Yrittäjänaiset ry

Korona-epidemia siirsi asiakaskohtaamiset ja myyntityön virtuaaliseksi. Kameralle esiintyminen herätti yrityksemme henkilökunnassa pelon sekaisia tunteita.

Tilasimme Maikilta esiintymiskoulutuksen lisäämään asiansa osaavan henkilökuntamme esiintymistaitoja, pääpainona kameralle esiintyminen. Koulutuspäivän aikana Maikki tarjosi meille työkaluja vaikuttavaan videoviestintään.

Laaja teoria ja käytännönläiheiset harjoitteet antoivat asiantuntijoillemme lisävarmuutta ja uusia vinkkejä käytännön työhön. Kiitos kaikkien puolesta, osaatte asianne todella hyvin!

Ville Valkeejärvi

Camp Mobility