Tartu Maikkiin - webinaarisarja
MAKSUTTOMAT ESIINTYMISTAITOKOULUTUKSET

Esiintymisen webinaari

18.1.2023 klo 11.30 • Mikä meitä jännittää ja miten siitä pääsee eroon?

Viime kerralla annoimme vinkkejä, miten taklata häiritsevät maneerit. Vaan tämän kertaisessa webinaarissa keskitymme esiintymisjännitykseen. Mikä meitä jännittää? Miten jännitys meissä näkyy ja miten esiintymisjännityksestä pääsee eroon tai miten siitä saadaan siedettävää ? Miksi toiset on lavalla niin luontaisen oloisia ja toisella nousee kauhun tunteet pintaan jo pelkästä ajatuksesta, että pitäisi yleisön eteen nousta. Miksi jännittää jo vaikka vain oma esittäytyminen verkostoitumistilanteessa? Kun pääsemme kiinni siihen, mikä meitä jännittää, on helpompi poistaa jännityksen tunteita ja hermostumisen tunnetta kehossa.

Webinaarissa keskustelijoina tuttuun tapaan Maikin Kati Vasell ja Tuuli-Elina Andersén.

Ilmoittaudu mukaan tästä! 

 

Menneet tapahtumat

Jos haluat nähdä jo menneitä webinaareja, tilaa tallenne sähköpostilla osoitteesta [email protected].

14.10. klo 11.30 • Häiritsevät maneerit

Tunnistatko omat maneerisi? Onko kukaan koskaan uskaltanut sanoa, että harot hiuksiasi, käytät täytesanoja tai naksuttelet kynää häiritsevästi esiintyessäsi? Meillä jokaisella on maneereita ja usein jännitys korostaa niitä. Maneerit voivat olla niin voimakkaita, että ne vievät yleisön huomion ja näin viestisi ei saavuta yleisöä. Tule mukaan webinaariin, me kerromme, miten voit hallita häiritseviä maneereita ja esiintyä eduksesi. Webinaarissa keskustelijoina tuttuun tapaan ammattijuontajat Kati Vasell ja Tuuli-Elina Andersén Maikilta.

Esiintymiskoulutus-webinaari

6.5. klo 10 • Kuinka tehdä onnistunut juontokäsikirjoitus?

Ensimmäinen Tartu Maikkiin -webinaari pidetään perjantaina 6.5. klo 10 alkaen ja aiheena on silloin "Kuinka tehdä onnistunut juontokäsikirjoitus?”
Mitä pitää ottaa huomioon, kun tekee juontokäsikirjoitusta tapahtumaan?
Miten pidät vuorovaikutuksen yllä yleisön kanssa, ja johdat myös tapahtuman tunnelmaa käsikirjoituksen avulla?

Webinaarissa keskustelijoina tuttuun tapaan Maikin Kati Vasell ja Tuuli-Elina.

hybriditapahtuma

1.6. klo 10 • Streamien ja hybriditapahtumien käsikirjoitus

Tämä webinaari käsittelee juontamista hybridi- ja stream-tapahtumissa. Webinaari on toteutettu yhteistyössä Liveton ja Bluescreen404 kanssa!
Aiheeltaan webinaari sopii erityisesti kaikille yritystapahtumia, virtuaali- ja hybriditapahtumia järjestäville tahoille sekä juontamista tekeville henkilöille.

Moni virtuaali- ja hybriditapahtumia järjestävä ajattelee juontamisen olevan vain yksi pieni osa tapahtumaa, jossa joku vain käy toivottamassa tervetulleeksi ja sitten kertoo kuka on seuraava.
Miten vaikeaa se nyt voi olla? Asiantuntijawebinaarissa avataan juontokäsikirjoituksen tärkeyttä ja tekemistä sekä käydään läpi erilaisia sudenkuoppia, joita toteutuksessa voi tulla vastaan.