Esiintymiskoulutus: Vaikutava puhuja

Vaikuttava puhuja -koulutuksen avulla lunastat paikkasi huippuesiintyjien joukossa.

Koulutuksessa saat vinkkejä esiintymisjännityksen selättämiseen, tappavan toimivan puheen rakenteeseen, mikrofonitekniikkaan ja siihen, kuinka vakuutat yleisön viestistäsi.


Mitä, eikö hyvä viesti riitä? Hyvä viesti ei ole koskaan riittänyt, sillä aina tulee joku, jolla on sekä hyvä viesti että hyvä esitystapa. Hän vie potin.Katleena Kortesuo

 

Koulutuksen sisältö

Tämä esiintymiskoulutus on tarkoitettu heille, jotka työssään tarvitsevat puheviestinnän taitoja. Kyseessä ei ole pelkkä yleinen esiintymiskoulutus vaan valmennus, jonka aikana sukelletaan puhumisen syvään päähän ja tähdätään vaikuttavuuteen puhujana.

Koulutuksessa perehdytään siihen, kuinka hiot puheestasi vaikuttavamman ja vahvistat viestiä vakuuttavan olemuksesi kautta. Lisäksi koulutuksessa otetaan huomioon etäesiintymisen erityispiirteet ja saat kameraesiintymiseen täsmä tärpit.

Henkilökohtaisen palautteen avulla pääset puhujana eteenpäin ja löydät oman tyylisi olla vaikuttava puhuja.

Kati ja Tuuli-Elina olivat kouluttamassa yrityksemme asiantuntijoille vakuuttavaa esiintymistä ja vaikuttavan puheen rakennetta. Kävimme läpi niin live- kuin striimin kautta esiintymistä. Kolmeen tuntiin mahtui paljon teoriaa, mutta kouluttajien rento tyyli piti tunnelman kevyenä. Käteen jäi paljon työkaluja, joita pystymme jatkossa hyödyntämään asiakastapaamisissa ja koulutuksissa.

Jani Ojala, Country Manager

EDR&Medeso

Koulutus sisältää

  • 3 tunnin lähikoulutuksen sekä
  • 5×20 minuutin verkkokoulutusmateriaalin

Ennakkotehtävä: Jokainen osallistuja katsoo verkkomateriaalin ennen livetapaamista ja valmistaa lyhyen puheen valitsemastaan aiheesta annetun rungon mukaisesti.

Lähitapaamisessa palataan lyhyesti verkkomateriaaliin, mutta pääpaino on osallistujien henkilökohtaisten esiintymistaitojen vahvistamisessa ja vaikuuttavuuden lisäämisessä olemuksen ja puheen rakenteen kautta.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 390€ (+ alv. 24%)/osallistuja. Osallistuminen maksetaan etukäteen laskulla.

Seuraavat kaikille avoimet koulutuspäivät järjestetään keväällä 2022.

Kysy ajankohtaa & varaa paikkasi koulutuksessa laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Kysy lisää ja varaa teille oma esiintymiskoulutus!

Tuuli-Elina Andersén
Puh. 040 7571 711
[email protected]

Kati Vasell
Puh. 040 756 9720
[email protected]

Ota yhteyttä!

Älä epäröi ottaa yhteyttä - voimme tarvittaessa räätälöidä tiimillesi esiintymiskoulutuksen tai tehdä henkilökohtaista sparrausta, ja antaa parhaat vinkit varmaan esiintymiseen.

Esiinny eduksesi Maikki Median vinkeillä!