Esiintymiskoulutus: Esiinny eduksesi etänä

Etänä pidettävät palaverit ja luennot, koulutukset ja webinaarit ovat vakiinnuttaneet paikkansa parin vuoden aikana ja varmasti jokainen asiantuntija on päässyt työssään kameran eteen.

Etänä tapahtuvan vuorovaikutuksen isot linjat alkavatkin olla kunnossa ja enää ihan jokaista palaveria ei aloiteta kysymyksellä kuuluuko ääni tai näkyykö esitys?

Vaikuttavuus syntyy kuitenkin yksityiskohdista ja esiintymisestä. Nyt onkin aika viilata vielä nämä asiat kuntoon, koska etäyhteydet ovat tulleet jäädäkseen.

Miksi kannattaa tilata tämä koulutus?

Vuorovaikutuksen tekeminen kameran kautta on haastavampaa kuin fyysisesti samassa tilassa oltaessa. Siksi on tärkeää ottaa haltuun myös kameralle esiintymisen erityispiirteet ja miettiä, miten voisit vaikuttaa viestisi läpimenoon ympäristön kautta.

Pidemmissä koulutuksissa ja luennoissa myös äänenkäytöllä on isompi merkitys, kun ei ole mahdollisuutta liikkua yleisön edessä samassa tilassa.

Vaikka esiintyjä ei ole livenä yleisön edessä, hän esiintyy ruudun kautta ja luo sitä kautta vaikutelman itsestään, tuotteestaan ja fiiliksestä. Näihin asioihin me annamme työkalut, jotta voit vaikuttaa siihen, että olet ruudunkin kautta varmasti eduksesi.

On tärkeää, ettei kameralle esiintyminen jännitä tai ainakin saat omat maneerisi taklattua, jotta viestisi menee varmasti kuulijoille läpi eikä sanat mene sekaisin jännityksen takia.

Kun esiinnyt paremmin, saat paremmin tavoitteesi läpi; oli se sitten tuotemyynti, firman sisäinen uudistus tai yhdistyksen kokous. On kivempi, että muistat itsekin jotain tilanteesta, etkä vain huokaise helpotuksesta kun kamera sammuu ja selvisit.

Me halutaan, että sä selviät hyvin ja jäät muiden mieleen edustavana ja vakuuttavana esiintyjänä.

Koulutuksen sisältö

Esiinny eduksesesi etänä -esiintymiskoulutus on 2-6 tunnin intensiivinen setti teoriaa ja harjoittelua.

Koulutuksen sisältö voidaan koostaa mm. näistä esiintymisen elementeistä:

  • Esiintymisjännitys
  • Maneerit ja niistä eroon pääseminen
  • Sujuva puhe ja äänitekniikka
  • Kuinka esiinnyn luontevasti kameralle
  • Ulkoinen olemus, pukeutuminen ja eleet
  • Tappavan toimivan puheen rakenne
  • Tarvittava tekniikka (ääni ja kuva, ei teknistä striimausalustojen läpikäymistä).
  • Harjoitellaan kameralle esiintymistä ja annetaan palautetta

Esiintymiskouluttajat Tuuli & Kati | Maikki Media Oy

Kysy lisää ja varaa teille oma esiintymiskoulutus!

Tuuli-Elina Andersén
Puh. 040 7571 711
[email protected]

Kati Vasell
Puh. 040 756 9720
[email protected]

 

Ota yhteyttä!

Älä epäröi ottaa yhteyttä - voimme tarvittaessa räätälöidä tiimillesi esiintymiskoulutuksen tai tehdä henkilökohtaista sparrausta, ja antaa parhaat vinkit varmaan esiintymiseen.

Esiinny eduksesi Maikki Median vinkeillä!