ESIINTYMISKOULUTUKSET

Maikki Media tarjoaa yrityksille 2-6 tunnin esiintymiskoulutuksia sekä -valmennuksia, joiden aikana päästään nostamaan mm. asiantuntijoiden ja myyjien vaikuttavuus uudelle tasolle! Uskomme vahvasti, että jokainen voi olla itsevarma ja vaikuttava esiintyjä oman persoonansa kautta – myös etänä.

Tarjoamme esiintymiskoulutuksia ja -valmennuksia sekä lähikoulutuksina että etänä studiosta käsin. Lisäksi tarjolla on myös laaja valikoima verkkokoulutusvideita, joista saat poimittua nopeat ja tehokkaat vinkit esiintymisen parantamiseksi!


Voimme luvata, että meidän koulutuksissa kyseessä ei ole tylsät kalvosulkeiset vaan tiukkaa asiaa rennolla otteella. Lue lisää ja pyydä tarjous, tehdään just teidän tarpeisiin sopiva koulutuspaketti!Kati & Tuuli-Elina

 

Tutustu koulutustarjontaamme!

Esiinny eduksesi etänä

Etänä pidettävät palaverit ja luennot, koulutukset ja webinaarit ovat vakiinnuttaneet paikkansa parin vuoden aikana ja varmasti jokainen asiantuntija on päässyt työssään kameran eteen.

Etänä tapahtuvan vuorovaikutuksen isot linjat alkavatkin olla kunnossa ja enää ihan jokaista palaveria ei aloiteta kysymyksellä kuuluuko ääni tai näkyykö esitys?

Vaikuttavuus syntyy kuitenkin yksityiskohdista ja esiintymisestä. Nyt onkin aika viilata vielä nämä asiat kuntoon, koska etäyhteydet ovat tulleet jäädäkseen.

Vaikuta varmalta – erotu eduksesi

Onko sinulla sisältö hallussa mutta viesti ei vaan tunnu menevän perille?
Täriseekö ääni ja tulee paniikki, kun mikrofoni annetaan käteen?

Meillä on sulle ratkaisu! Tällä Vaikuta varmalta – erotu eduksesi esiintymisen valmennuksella taklaamme yleiset esiintymiseen liittyvät ongelmat ja sinäkin pääset alkuun varmana esiintyjänä.

Vaikuttava puhuja

Vaikuttava puhuja -koulutuksen avulla lunastat paikkasi huippuesiintyjien joukossa.

Koulutuksessa saat vinkkejä esiintymisjännityksen selättämiseen, tappavan toimivan puheen rakenteeseen, mikrofonitekniikkaan ja siihen, kuinka vakuutat yleisön viestistäsi.

Henkilökohtainen esiintymisvalmennus

Varaa nyt esiintymisen ammattilainen sparraamaan sinusta tähti!

Esiintymisen kouluttajat Tuuli-Elina Ruuskanen ja Kati Vasell toimivat nyt myös ”esiintymisen personal trainerina”. Tuuli-Elina ja Kati ovat ammattiesiintyjiä niin juontajina, kouluttajina kuin puhujinakin.

Henkilökohtaisessa esiintymisvalmennuksessa voidaan pureutua esiintymisvarmuuden kehittämiseen sinun lähtökohdistasi.

Juontajakoulutus

Juontajaksi -koulutus sopii kaikille juontajan urasta haaveileville. Kursseillemme on osallistunut myös jo alalla toimivia juontajia, jotka haluavat kehittyä työssään ja saada muutakin palautetta kuin ”hyvin meni”.

Lisäksi kurssi on erinomainen kaikille, jotka työssään tai harrastuksissaan ottavat lavan haltuun sekä niille, jotka kaipaavat esiintymisvarmuutta.

Esiintymisen webinaari

Tartu Maikkiin - ilmaiset esiintymisen webinaarit

Tartu Maikkiin webinaarisarjassa tarjoamme ilmaisia webinaareja, joissa käydään läpi esiintymiseen liittyviä aiheita. Luvassa on edelleen laukalle lähteviä tarinoita, huonoja vitsejä sekä juttua asian vierestä, mutta pääpaino on kuitenkin siinä, että me voidaan tarjota teille oikeesti toimivia, hyviä ja konkreettisia vinkkejä! Me halutaan auttaa juuri sua kehittymään vieläkin paremmaksi esiintyjäksi. Jokainen voi olla vakuuttava esiintyjä oman persoonansa kautta.

Esiintymiskoulutukset verkkokursseina | Maikki Media Oy

Esiintymiskoulutukset verkkokursseina

Tarjoamme erilaisia esiintymisvalmennuksia ja -koulutuksia myös verkkokursseina.

Olemme koostaneet laajat itseopiskelumateriaalit mm. seuraavista aiheista:

  • Esiintyminen etäkokouksissa ja -tapahtumissa
  • Juontamisen perusteet
  • Vaikuta varmalta-verkkokurssi asiantuntijoille

Ota yhteyttä!

Älä epäröi ottaa yhteyttä - voimme tarvittaessa räätälöidä tiimillesi esiintymiskoulutuksen tai tehdä henkilökohtaista sparrausta, ja antaa parhaat vinkit varmaan esiintymiseen.

Esiinny eduksesi Maikki Median vinkeillä!