ESIINTYMISKOULUTTAJAT
Kati Vasell & Tuuli-Elina Andersén

Maikki Median kouluttajina toimivat valmentamisen ja esiintymisen ammattilaiset Tuuli-Elina Andersén ja Kati Vasell. Tämä parivaljakko on Suomen kuplivin ja hersyvin kouluttajakaksikko, joka ei vain kouluta esiintymistä vaan esiintyvät myös itse työkseen.

Maikki Median on kouluttanut ympäri Suomen yrittäjiä, asiantuntijoita, ammattipuhujia, esihenkilöitä ja myyjiä vuodesta 2013 alkaen.

Me uskomme, että jokainen voi omasta persoonastaan käsin olla omalla tavallaan vaikuttava esiintyjä. Me haluamme auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi esiintyjänä; oli se sitten puhujan, juontajan tai vaikka kouluttajan roolissa. Myös arjen tilanteet ovat esiintymistä ja vakuuttavalla viestinnällä vahvistat yrityksesi imagoa ja brändiä!

Olemme juontaneet vuosien aikana tuhansia tapahtumia, kouluttaneet satoja juontajia ja esiintyjiä, ja koulutustunteja on kertynyt yli 850. Me tiedämme, mistä me puhumme! Tarjoamme esiintymisen opit aina viihdyttävässä paketissa ja koulutuksissamme on aina käytännönläheisiä vinkkejä, jotka jokaisen on helppo ottaa käyttöön!

 

Erotu eduksesi - esiinny varmasti

Kati Vasell ja Tuuli-Elina Andersén ovat kokeneita ja ammattitaitoisia kouluttajia esiintymisen saralla.

Tuuli-Elina on puhekilpailun Suomen mestari 2019, jonka ilmiömäinen kyky rakentaa tunteisiin vetoava vakuuttava puhe on saanut julkista tunnustusta.

Katin vahvuuksia esiintymistekniikan lisäksi on osaaminen ensivaikutelman luomisesta. Ensivaikutelman luomiseen voidaan vaikuttaa monella tapaa ja Kati stylistinä tietää, miten myös pukeutumisella tehostetaan vakuuttavan ensivaikutelman syntyä.

Esiintymiskouluttajat - Maikki Media Oy | Tuuli-Elina Andersén ja Kati Vasell


Tuuli-Elinan ja Katin käsissä saat terävöitettyä omaa esiintymistä, puheen rakennetta sekä saat neuvot siihen, miten vaikutat varmemmalta sanomatta sanaakaan.

 

Ota yhteyttä!

Älä epäröi ottaa yhteyttä - voimme tarvittaessa räätälöidä tiimillesi esiintymiskoulutuksen tai tehdä henkilökohtaista sparrausta, ja antaa parhaat vinkit varmaan esiintymiseen.

Esiinny eduksesi Maikki Median vinkeillä!